Час приготування: 1 ч. 0 хв
Хочете спробувати справжній смак лісових грибів? Тоді раджу зробити тушковані дощовики в домашніх умовах і насолодитися цим чудовим блюдом сповна.
Опис приготування:
Цей класичний рецепт тушкованих дощовиків відомий ще здавна, коли представлений вид грибів готували ще наші предки. Дощовиків в лісах повним повно, а його легко не тільки збирати, а й готувати. Іноді я готую їх у великій кількості цибулі й подаю разом із смаженою картоплею, але в соусі вони не менш смачні.
Призначення: На обід/На вечерю
Основний інгредієнт: Гриби/Дощовики
Блюдо: Гарячі страви
Інгредієнти:
- Дощовики - 700 Грам
- Цибуля - 1 Штук
- Рослинна олія - ??50 Грам
- Вершки - 100 Грам
- Сіль і перець - За смаком
Кількість порцій: 4
Як приготувати Тушковані дощовики 1. Дуже смачний гриб, який повний мікроелементів - це дощовик. Я знайшла даний рецепт в одній старій книзі і вирішила приготувати гриби по ньому. Результат приємно порадував, оскільки обід був готовий вже через 1,5 години, а на столі були смачні і ніжні дощовики. Я прибирала ніжки, а капелюшки чистила. 2. Коли почистили капелюшки, можна приступати до наступного кроку. Я ретельно вимила гриби і залишила в друшляку на деякий час. 3. Тепер нарізаємо гриби і відправляємо на сковороду. Головне правило - не пережарити, щоб гриби не гірчить. Посипте перцем і посоліть дощовики, після чого можна накрити кришкою і дати воді повністю випаруватися. 4. В кінці смаження додайте цибулю, доведіть його до готовності і влийте вершки (вони потрібні, якщо ви любите соус). Я готую завжди по-різному і кожен раз експериментую з соусами. 5. Якщо смажите без соусу, то додайте в кінці зелень і подавайте гриби з гарніром. По виду вони дуже нагадують печериці, але їх смак справді незабутній!
Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тушковані дощовики будинки. У вас напевно вийде смачний Тушковані дощовики raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Тушковані дощовики в домашніх умовах.
Другие новости по теме: