Суп з дощовиків![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Гуляючи по лісі, натрапила на сімейку дощовиків. Зібрала небагато, але на суп - в самий раз. Суп з дощовиків вариться також просто, як і всі грибні супи. Варимо грибний бульйон, додаємо овочі і все! Опис приготування: Як зварити суп з дощовиків? 1. Дощовики почистіть від листочків і гілочок, виріжте червиві частини. Якщо потрібно, промийте. 2. У каструлю влийте воду, вкладіть гриби, посоліть і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин. Не забувайте зняти піну шумівкою. 3. Додайте чорний і запашний перець горошком, лавровий лист і продовжуйте варити на середньо-повільному вогні. 4. Цибулину і моркву очистіть. Цибулину наріжте невеликими кубиками, моркву - півкільцями або тонкими брусочками. Обсмажте нарізані моркву з цибулею на олії до м'якості. 5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Всипте в грибний бульйон. 6. Через хвилин 4-5 додайте смажені моркву і цибулю. 7. Варіть суп на середньому вогні до м'якості картоплі. Суп з дощовиків готовий! Його можна подати з зеленню і зі сметаною. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Дощовики Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Суп з дощовиків в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Суп з дощовиків, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 152