Дощовики зі сметаною![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Дощовики зі сметаною і картоплею - просто смакота! Збирайте біленькі молоді дощовики, які на зрізі схожі на щільний сирний сир. А ось пожовклі дощовики в їжу не годяться! Опис приготування: Як приготувати дощовики зі сметаною і картоплею? 1. Картоплю очистіть, промийте, велику розріжте на частини і поставте варитися в підсоленій воді. Зварену картоплю злийте. 2. Дощовики очистіть від колючок, землі та листочків. Кілька разів гарненько промийте. 3. Дощовики викладіть на рослинне масло в сковороду і смажте протягом 20-25 хвилин. 4. Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю на окремій сковорідці на олії до золотистого кольору. 5. Додайте обсмажену цибулю до дощовик. Посоліть, поперчіть. Перемішайте і смажте ще хвилин 15-20. 6. За хвилин 5 до закінчення смаження дощовиків, додайте в гриби з цибулею сметану. Перемішайте і потім кілька хвилин. Подавайте дощовики зі сметаною з картоплею. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сметана/Дощовики Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Побачивши це неймовірне блюдо, Дождевики зі сметаною, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Дощовики зі сметаною вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Дощовики зі сметаною, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 299