Шашлик з стегенець на сковородіЧас приготування: 3 ч. 0 хв Смачний шашлик з курячих стегенець можна приготувати вдома в будь-яку погоду. Звичайно, в ньому не буде вистачати запаху диму, але якщо дуже хочеться шашлику, можна не звертати уваги на деякі дрібниці. Опис приготування: Похмура і погана погода, а так хочеться шашлику. Не впадайте у відчай - шашлик з курячих стегенець на сковороді, приготований в домашніх умовах, підніме вам настрій і нагадає про літо. Звичайно, запаху диму домашнім шашликів буде не вистачати, але це вже дрібниці. Адже м'ясо буде на шпажках і рум'яне, як-ніби приготовлено на вугіллі. Розповідаю, як приготувати шашлик з курячих стегенець на вугіллі. 1. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо Часничниці. 2. Робимо маринад - додаємо до цибулі і часнику сіль, перець і сік половинки лимона. Перемішаємо все це, злегка придавлюючи цибулю. 3. Курячі стегенця добре вимиємо і обмазуємо маринадом. Відправляємо в холодильник на 2-3 години. 4. Дістаємо промариновані стегенця, очищаємо від цибулі та часнику і нанизуємо на дерев'яні шпажки. 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо стегенця на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Потім вогонь зменшуємо, додаємо на сковороду цибулю і закриваємо всі кришкою. 6. Протушкувати під кришкою хвилин 10-15 до готовності. Подаємо шашлик зі свіжими овочами. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Шашлик з стегенець на сковороді. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Шашлик з стегенець на сковороді, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Шашлик з стегенець на сковороді у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 47