Гречка з лисичкамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Коли з'являються молоді лисички, мій дід готує гречку з лисичками. Зазвичай ми їмо це блюдо вранці. Енергії вистачає до самого обіду! Каша з лисичками - не тільки дуже смачна, але і дуже корисна! Опис приготування: Гречку з лисичками їли на Русі з давніх часів. Відома справа, грибами замінювали м'ясо. Раджу і вам спробувати щільний лісової сніданок. Як приготувати гречку з лисичками? 1. Гречку промийте в декількох водах, виберіть чорні зернятка. Потім обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Під час смаження постійно помішуйте. 2. Залийте воду в каструлю, посоліть, доведіть до кипіння, туди перекладіть обсмажену гречку і доведіть до кипіння. Потім зніміть піну, зменшіть вогонь до середнього і варіть гречку до готовності. 3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. 4. Гриби очистіть, промийте, великі - поріжте на шматочки. 5. На сковороді розтопіть вершкове масло, змішайте його з рослинним і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Потім додайте гриби. Додайте сіль, перець і тушьте до готовності. 6. На тарілку викладіть гречку, зверху - обсмажені гриби і урасьте зелень. Гречка з лисичками готова! Приємного апетиту! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Гриби/Крупи/Гречка/Лисички Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Гречка з лисичками в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Гречка з лисичками, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 82