Шпинат в соусі бешамельЧас приготування: 40 хв Шпинат в соусі бешамель я спробувала позавчора в ресторані! І відразу ж взялася за пошуки рецепта цього приголомшливого смачної страви! Як виявилося, соус бешамель відмінно поєднується зі шпинатом. Опис приготування: Шпинат в соусі бешамель готується швидко і просто. Випікається до золотистої скоринки. Можете зверху посипати сиром, але я не стала. Шпинат дає сік, просочується соусом бешамель і це поєднання чудово! У ресторані мені хотілося замовити ще одну, а то й дві порції, але я вирішила знайти рецепт і зробити шпинат в соусі бешамель в домашніх умовах. У мене вийшло! Спробуйте і ви. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Шпинат в соусі бешамель Помийте шпинат. Занурте листя шпинату на одну хвилину в киплячу воду. Вони стануть м'якше. Поверніть з листя шпинату рулети. Покладіть рулети в формочки для випікання. У невеликій каструлі розтопіть масло і додайте до нього борошно. Розмішайте. Додайте мускатного горіха і молока, збивайте віночком, поки соус бешамель не загусне. Повинна вийде консистенція сметани. Розлийте соус бешамель по формах зі шпинатом. Випікайте шпинат в соусі бешамель 25-30 хвилин в розігрітій на 180 градусів духовці. Смачного! За цим рецептом приготувати Шпинат в соусі бешамель дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Шпинат в соусі бешамель просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 51