Консервований шпинатЧас приготування: 20 хв Консервований шпинат використовується для супів, соусів, як начинка в млинчики, м'ясні рулети, до омлету, гарнірів і соусів. Шпинат готується швидко, так само швидко і просто він консервується. Опис приготування: Шпинат легко виростити на дачі, він невибагливий і дає великий урожай. У шпинаті міститися вітаміну А, С, К, калій, магній, корисні мікроелементи. Це - один з найбільш корисних продуктів, рекомендований до частого вживання. Шпинат також є відмінним засобом у профілактиці серцево-судинним захворювань. Включайте його в свій раціон! Отже, розповідаю як консервувати шпинат в домашніх умовах: 1. Переберія листя шпинату, позбавте від млявих і жовтих листочків, обріжте товсті стебла. Промийте під проточною водою. 2. Потім залийте окропом і поваріть протягом 2-3 хвилин. 3. Відкиньте зварений шпинат на друшляк. При бажанні шпинат можна пропустити через м'ясорубку або протерти через сито. Мені більше подобається залишити цілі листочки. 4. У шпинат додайте сіль. акуратно перемішайте і розкладіть в простерилізовані банки. 5. Банки накрийте (але не закривайте) кришками і ставте на стерилізацію. Простерилизуйте протягом 15-20 хвилин, потім закатати пропареними кришками і укутайте ковдрою до охолодження. Зберігайте консервований шпинат в темному прохолодному місці. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Консервований шпинат - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Консервований шпинат в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 85