Кабачки по-англійськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв За якими тільки рецептами я не готувала цей овоч. На цей раз - це будуть кабачки по-англійськи в домашніх умовах. Знайшла цей рецепт в одній сучасній кулінарній книзі, от і вирішила поділитися. Опис приготування: Кабачків на дачі зазвичай урождается дуже багато, а закуску або гаряче приготувати з них дуже просто. Це - смачно, корисно, дешево. До речі, раджу їсти кабачки всім тим, хто стежить за фігурою. Краще частіше їсти овочі, ніж пару раз з'їсти м'ясні страви з гарніром і соусом. Таким людям я раджу використовувати сметану низької калорійності. Смажені кабачки можна подати на гаряче і на холодне, як закуску. Отже, як приготувати кабачки по-англійськи? 1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками. 2. Кожну часточку ріжемо ще на 4 частини. 3. Розігрійте сковороду і на рослинне масло надішліть смажитися кабачки. 4. Обсмажте з двох сторін і трохи припустіть на слабкому вогні під кришкою. 5. Дайте трохи охолонути кабачкам, а тим часом зробіть сметанний соус. 6. При подачі полийте кабачки соусом і присипте зверху зеленню (за бажанням). Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Візьміть собі на замітку як приготувати Кабачки по-англійськи. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Кабачки по-англійськи в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 127