Свинина з білими грибамиЧас приготування: 1 ч. 50 хв Свинина з білими грибами - це надзвичайно смачне і, що важливо, ситне блюдо. Воно безсумнівно порадує любителів смачно поїсти - страва адже воістину розкішне, панське. Опис приготування: Пропоную вам рецепт свинини з білими грибами. Цю страву можна подавати як у звичайні будні дні, так і на свята. Воно безумовно прикрасить стіл і порадує гостей неповторним смаком, який надає ніжною свинині король грибів - боровик. Як гарнір до свинини з білими грибами відмінно підійде відварна картопля, рис, макарони, овочі. Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Гриби/Білі гриби Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Свинина з білими грибами 1. Часник пропускаємо через «чеснокодавку». 2. Нарізаємо свинину шматочками, злегка відбиваємо. 3. Натираємо шматочки м'яса подрібненим часником, солимо, перчимо. Потім злегка обсмажуємо м'ясо на олії. 4. Далі дрібно нарізаємо цибулю. 5. Обсмажуємо в окремій сковороді. 6. Попередньо відварені білі гриби нарізаємо також невеликими шматочками. 7. Потім додаємо їх до цибулі і обсмажуємо до готовності. 8. Тим часом натираємо сир. 9. Змащуємо форму для запікання і викладаємо в неї інгредієнти шарами: 1) свинина 2) гриби з цибулею 3) тертий сир. Ставимо форму в духовку і запікаємо блюдо при температурі 180 градусів до готовності м'яса. 10. Готову страву подаємо з зеленню і овочами. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Свинина з білими грибами в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Свинина з білими грибами, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 219