Свинина на сковороді-грильЧас приготування: 4 год. 0 хв Свинина на сковороді-гриль - це прекрасний стейк, який приготувати абсолютно легко. Дуже важливо правильно підібрати м'ясо, добре замаринувати його і витримати на вогні потрібний час. Опис приготування: Свинина на сковороді-гриль це супер апетитне блюдо, яке користується у нас вдома шаленою популярністю. Коли починаєш користуватися сковорідкою-гриль, потім вже відмовитися від неї стає надзвичайно складним. Все м'ясо ми готуємо на ній, особливо коли нудьгуємо по дачі і шашликів. Готується швидко, виглядає апетитно, смачно і дуже по-царськи :) Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Свинина на сковороді-гриль М'ясо спочатку солимо (не сильно), перчимо і опускаємо в соєвий маринад і залишаємо на мінімум 3-4 години. Потім свинину дістаємо з маринаду, просушують паперовим рушником і гарненько обмазуємо маслом. Сковорідку розігріваємо на середній температурі! І викладаємо на неї шматки м'яса. Обсмажуємо кожен шматок по 3-5 хвилин з двох сторін. Через соєвого соусу на м'ясі швидко утворюється скоринка, але це не означає, що м'ясо підгоріло, не лякайтеся. Свинина на сковороді-гриль готова! Дуже апетитне видовище! Гідно оцінити Свинина на сковороді-гриль ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Свинина на сковороді-гриль, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 689