Горщики з м'ясомЧас приготування: 1 ч. 0 хв М'ясо з овочами в горщиках. Популярне блюдо для всієї родини. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Горщики з м'ясом Замочити квасолю в мисці з водою мінімум на 4 години. Відварити квасолю до повної готовності. Дрібно нарізати цибулю. Невеликими шматочками нарізати м'ясо. Почистити, промити і подрібнити гриби. Перчик нарізати соломкою, попередньо очистивши. Томати нарізати середніми кубиками. Обсмажити цибулю в рослинній олії. Додати і злегка підсмажити м'ясо. Кинути грибочки, посолити, поперчити. Потім додати перець, обсмажувати протягом 5 хвилин. Додати помідори, продовжувати готувати ще 3 хвилини. Заправити кожен горщик порцією м'яса. Поверх м'яса покласти квасолю. Потім ще один шар м'яса. Залити 50 мл води в кожен горщик. Закрити кришкою. Запікати в духовці при 180 C протягом 1 години. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Горщики з м'ясом в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Горщики з м'ясом. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 225