Свинина в пивіЧас приготування: 1 ч. 20 хв До приготування цієї страви дуже добре підходить лопатка або свинячий окіст. У процесі приготування соус виходить дуже насиченим, а м'ясо дуже смачним, присмаку пива в ньому немає. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина в пиві 1. У першу чергу займемося м'ясом. Якщо м'ясо жирне, то буде краще, якщо зайвий жир з нього ми зріжемо. Тепер кубиками, приблизно по два-три сантиметри, нарізаємо м'ясо. Викладаємо м'ясо на сковороду і до появи коричнево-золотистої скоринки обсмажуємо з усіх боків шматочки свинини. Вогонь повинен бути більшим. 2. Очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, і в цій самій сковороді злегка обсмажуємо. Вогонь трохи треба зменшити. 3. Тепер м'ясо треба викласти у каструлю з товстими стінками, зверху на м'ясо додаємо трохи гірчиці, спецій і солі. 4. Внизу помідора зробимо неглибокий надріз хрестоподібної форми і секунд на тридцять опустимо в окріп, тепер шкірку легко знімаємо. М'якоть помідора нарізаємо невеликими кубиками. 5. Беремо каструлю, викладаємо в неї помідори, трохи присолити і вливаємо туди пиво. Тушкуємо приблизно годину. Кришку щільно не закриваємо. Вогонь повинен бути невеликим. 6. М'ясо в кінці приготування стає м'яким. Для того щоб соус трохи загус, додаємо туди одну-дві чайні ложки кукурудзяного борошна, добре розмішуємо, потім доводимо до кипіння. М'ясо подається гарячим. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Свинина в пиві. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Свинина в пиві. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 57