Іспанська кавиЧас приготування: 5 хв Рецепт приготування класичного іспанського кави. Неймовірний смак і чудовий аромат. Опис приготування: Влити коньяк і Калуа в великий кухоль. Додати досить гарячої міцної кави, щоб заповнити кухоль майже повністю. Місце, що залишилося заповнити збитими вершками. Призначення: На сніданок/Швидкий сніданок Блюдо: Напої/Кава Географія кухні: Країни Європи/Іспанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Іспанська кави - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Іспанська кави в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 364