Кавове желе зі збитими вершкамиЧас приготування: 10 ч. 0 хв Рецепт ніжного кавового желе з повітряними вершками. Опис приготування: Чашку ранкової кави в неділю можна замінити ось таким нехитрим десертом, приготованим напередодні. Всі інгредієнти кавового желе легкодоступні і недорогі. Призначення: На сніданок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Шоколад Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Кавове желе зі збитими вершками 1. У 2 склянках води зварити каву. 2. Цукор розчинити в? склянки води і довести до кипіння. 3. У маленькій чашці желатин залити 1 столовою ложкою води. 4. Зварений кави і цукровий сироп змішати, додати набряклий желатин. Розмішати до повного розчинення желатину. 5. Ємність з майбутнім желе поставити в холодильник на 9:00. 6. Охолоджені вершки збити з коричневим цукром і порошком карі. Використовуючи кондитерський мішок або кондитерський шприц прикрасити розкладене по келихах желе. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Кавове желе зі збитими вершками в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Кавове желе зі збитими вершками - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 138