Простий крем-брюлеЧас приготування: 4 год. 0 хв Рецепт приготування класичного десерту «крем-брюле», який мало схожий на те, що ви купуєте в кіоску «Морозиво». Опис приготування: Домашні десерти це те, заради чого взагалі варто починати вчитися готувати. Адже всі знають, що нічого смачнішого просто не буває. А ось ще одна перлина в вашу колекцію десертів - класичний крем-брюле. Призначення: На обід/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сливки Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Простий крем-брюле 1. Відокремити жовтки яєць і помістити їх у високу чашу для збивання. 2. В окрему чашу насипати цукор і вершки, перемішати, але не збивати, і на 2 хвилини помістити в мікрохвильову піч, щоб цукор розчинився. 3. Жовтки збити, але не до піни, а щоб просто перемішати їх. 4. Змішати жовтки з вершковою сумішшю з мікрохвильовки. 5. Розлити готову суміш по 6 формочках для запікання (краще брати порцелянові, бо в них ви будете подавати десерт на стіл). Помістити в глибоке деко і налити в нього води так, щоб вона доходила до половини формочок. 6. Запікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин. Дати десерту охолонути і поставити його в холодильник на 2-3 години (а ще краще на ніч). Безпосередньо перед подачею насипати на поверхню десерту ванільний або коричневий цукор і сплавити його кондитерської пальником. 7. Коли на поверхні десерту розтечеться сплавлений в карамель цукор, можна починати насолоджуватися вишуканою стравою. Для ефектності можете сплавляти цукор перед очима заінтригованих гостей. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Простий крем-брюле. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Простий крем-брюле в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 151