Гарбузове парфеЧас приготування: 2 год. 15 хв Рецепт приготування парфе з вершків, желатину, гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, імбиру, ванільного екстракту і імбирного печива. Опис приготування: Парфе - холодний французький десерт, відомий з 1894 року. У його приготуванні використовуються збиті з цукром вершки з різними доповненнями (кава, какао, тертий шоколад, фруктове пюре та ін.). За консистенцією парфе нагадує морозиво, тільки більш щільне, у зв'язку з чим і тане воно набагато повільніше. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Гарбузове парфе 1. Залити желатин водою в маленькій каструлі і дати розм'якшитися протягом 1 хвилини. Довести до кипіння, помішуючи, поки желатин повністю не розчиниться. Збити желатинову суміш, гарбузове пюре, коричневий цукор, корицю, мускатний горіх, мелений імбир і сіль у великій мисці. 2. Збити 1 чашку вершків з 1/2 чайної ложки ванільного екстракту. 3. Потім додати в гарбузову суміш і акуратно розмішати. Збити залишилася 1 1/4 чашку вершків з залишилася 1 чайною ложкою ванільного екстракту. 4. Ложкою викласти близько 1/4 чашки гарбузової суміші в кожну склянку, потім посипати розламати на шматки імбирним печивом і викласти 2 столові ложки вершків, збитих з ваніллю. Повторити шари 1 раз, закінчуючи збитими вершками. 5. Поставити парфе в холодильник мінімум на 2 години. Парфе можна приготувати заздалегідь за 1 день і охолодити. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Гарбузове парфе - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Гарбузове парфе в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 167