Салат з дині і кавунаЧас приготування: 20 хв Пропоную саме літнє блюдо у світі - рецепт салату з дині і кавуна. Дуже смачне і легке блюдо, яке будемо готувати з імбиром, медом, соком апельсина і лайма, додавши трохи м'яти. Опис приготування: Салат з дині і кавуна - фантастичний салат. Він виходить дуже насиченим і в той же час ніжним. Одне задоволення! Щоб не ламати кайф, у кавуна обов'язково потрібно витягнути кісточки. Якщо салат їсте не відразу, і він у вас трохи постоїть, то на дні утворюється сік. Раджу його не виливати, а перелити в стакан і потримати трохи в холодильнику - виходить божественний напій! Отже, рецепт салату з дині і кавуна. Бажаю приємного дня! :) Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Кавун Блюдо: Салати Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Салат з дині і кавуна Спочатку почнемо готувати заправку до салату. Для цього приготуємо всі необхідні інгредієнти. Для початку в зручну глибоку миску видавлюємо сік половини апельсина і сік цілого лайма. Сміливо змішуємо соки. Додаємо до соку свіжий тертий імбир. І мед, а так само трохи солі. Дрібно нарубаємо м'яту. Додамо в миску і все гарненько змішаємо за допомогою віночка. Тепер займемося нарізкою дині і кавуна. Для цього салату я взяла четвертинку кавуна (близько 1 кг) і дві різні дині. Одна сорти Мелон - Половинку і цілу маленьку сорти колгоспниця raquo ;. Нарізаємо диню на скибки, зрізаємо шкірку і нарізаємо на невеликі кубики. Теж саме робимо з кавуном і інший динею. Всі фрукти складаємо в одну велику миску. Заливаємо заправкою і гарненько, але акуратно перемішуємо. Розкладаємо по тарілочках і подаємо до столу. Смачного! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Салат з дині і кавуна - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Салат з дині і кавуна в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
Категорія: Салати Переглядів: 4