Салат &Фунчоза&Час приготування: 50 хв Рецепт приготування смачного салату. Фунчоза (Funchoza) - добре відомий салат в Центральній Азії. Це Уйгурська блюдо (етнічна меншина в Китаї). Опис приготування: Є багато різновидів цього салату. Даний варіант один з найулюбленіших. Особливо мені подобається ідея використання сирих овочів, це надає салату з фунчозой дуже свіжі ноти. Приготування: 1. Відваріть локшину ??laquo; фунчоза протягом 10 хвилин в киплячій воді. Після чого, промийте під холодною водою. 2. Наріжте моркву. Почистіть і наріжте зелену перчик. Складіть в миску морква, перець і тертий часник. Додайте соєвий соус, щіпку чилі перцю і лимонний оцет. Ретельно перемішайте. Закрийте миску кришкою і поставте в холодильник. 3. Розтопити масло в сковороді. Обсмажити цибулю приблизно 1 хвилину. Додати яловичий фарш, посипати сіллю, додати кмин і поперчити. Готувати протягом 5-8 хвилин. Додати 1/2 помідорів. Додати половину кінзи. Злийте надлишки масла. 4. У великій мисці змішати всі інгредієнти. Додати залишилися помідори, огірки нарізані соломкою і залишилася кінзу. Приправити сіллю і подавати до столу. Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Салати Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Салат Фунчоза raquo ;, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Салат Фунчоза raquo ;. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 70