Салат з печінкиЧас приготування: 30 хв Простий рецепт приготування салату з курячої печінки. Аналогічним чином можна приготувати салат з яловичої печінки - вийде нітрохи не гірше. Опис приготування: Варіанти приготування салату з печінки існують різні, проте в даному випадку перед вами - класичний рецепт приготування салату з печінки. Тільки головні інгредієнти - морква, цибуля, яйця, майонез і, звичайно ж, сама печінку. Салат перевірений часом і завжди користується однаковим успіхом на будь-якому святковому або буденному столі. Коротше, пробуйте! :) Призначення: На сніданок/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Курка/Субпродукти/Куряча печінка/Майонез Блюдо: Салати Дієта: Вагітним і годуючим Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Салат з печінки Для наочності показую інгредієнти, хоча всі вони - прості і зрозумілі. Яйця варимо круто. Печінка спершу гарненько промиваємо, а потім обсмажуємо на олії до повної готовності. Смажити треба на середньому вогні. Моркву чистимо і крупно натираємо. Пасеруємо терту моркву в невеликій кількості масла не повільному вогні до м'якості. На це піде близько 3-5 хвилин. Цибулю нарізаємо, як кому більше подобається - я нарізаю крупно. Пасероване морква з сковороди прибираємо, в цій же сковороді до м'якості пасеруємо цибулю. Яйця натираємо на крупній тертці. Готову курячу печінку нарізаємо невеликими кубиками. Коли всі інгредієнти охолонуть до кімнатної температури, їх можна змішати з майонезом і, при бажанні, сіллю. Охолоджуємо і подаємо. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Салат з печінки. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Салат з печінки в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 324