Салат &Аншлаг&Час приготування: 1 ч. 0 хв Салат Аншлаг - популярний салат з крабовими паличками, маринованими грибами та яблуками. Дуже оригінальний салат для святкового застілля. Опис приготування: Крабові палички, мариновані гриби, яблука і зелень - суміш досить незвичайна і несподівана, проте повірте - салат з цих інгредієнтів виходить дуже смачним. І популярність салату Аншлаг це зайвий раз доводить. Салат Аншлаг з крабових паличок та інших перерахованих вище інгредієнтів - завсідник святкових столів у багатьох сім'ях нашої країни. Що, ви ще не пробували салат Аншлаг? Тоді озбройтесь рецептом і швидше готуйте! :) Призначення: На обід/На святковий стіл/Новий Рік Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони/Крабові палички Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Салат Аншлаг Ось - наші інгредієнти. Якщо мариновані гриби ви не любите або у вас їх немає, можете відварити сирі і використовувати варені. Крабові палички нарізаємо на досить великі кубики і викладаємо в салатницю. Гриби нарізаємо на половинки або четвертинки (залежно від їх крупності) і додаємо в салатницю (без рідини, природно). Очистіть яблуко від шкірки і натріть на великій тертці прямо в салатницю (природно, серцевини натирати не треба). Яйця, зварені круто, нарізаємо невеликими кубиками і теж додаємо в салат. Потім додаємо в салатницю дрібно нарізану цибулю. І дрібно нарізані кріп і петрушку. Солимо, перчимо до смаку. Заправляємо майонезом. Даємо салату постояти хоча б годину в холодильнику, перш ніж подавати на стіл. Салат Аншлаг готовий! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Салат Аншлаг - Вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Салат Аншлаг в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 140