Кисло-солодкий соусЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування соусу з консервованих ананасів, томатної пасти, моркви та болгарського перцю. Опис приготування: Кисло-солодкий соус добре подавати до риби або свинині. Основний інгредієнт: Фрукти/Ананас Блюдо: Соуси/До м'яса/До риби Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кисло-солодкий соус 1. Вилити ананасовий сік в маленьку каструлю, додати 100 мл води і поставити на повільний вогонь. Додати томатну пасту і цукор, перемішати. 2. Розвести крохмаль у воді і поступово додати в соус. Розмішувати до тих пір, поки соус не загусне. Додати необхідну кількість оцту для додання кислинки. 3. Додати нарізану моркву і болгарський перець, а також шматочків ананасів. 4. Кип'ятити протягом 5 хвилин, після чого вимкнути вогонь. Соус готовий. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Кисло-солодкий соус вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Кисло-солодкий соус, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 244