Суп на грибному бульйоніЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грибний бульйон - це хороша основа для майбутнього супу. Пропоную на основі такого бульйону приготувати смачний суп-пюре з картоплею. Консистенція у супу чудова, а смак - приголомшливий! Опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування супу на грибному бульйоні. За консистенцією виходить типовий суп-пюре з картоплі. Головне - подрібнити у блендері, зварену в грибному бульйоні, овочеву масу. При подачі на стіл суп присипаємо тертим сиром і зеленню. Всього найкращого! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гриби Блюдо: Супи/Супи-пюре Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Суп на грибному бульйоні Підготуйте все необхідне. Бульйон процідіть, овочі промийте. Ріжемо картоплю кубиками, а потім відварюємо в бульйоні до готовності. Цибулю і моркву подрібніть і обсмажте на олії. Потім додайте до картоплі, варіть до готовності. Сіль і перець за смаком. Масу з каструлі збиваємо в блендері до однорідної маси, повертаємо назад в каструлю, доливаємо молоко і доводимо до кипіння. При подачі додайте тертий сир і дрібно порізану зелень. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Суп на грибному бульйоні raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Суп на грибному бульйоні можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 65