Пісний суп з галушкамиЧас приготування: 30 хв Пісний суп з галушками Опис приготування: Як приготувати пісний суп з галушками? 1. Спочатку приготуйте галушки. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі (за смаком) замісіть тісто. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску поріжте на шматочки. 2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі на олії на середньому вогні до напівпрозорості. 3. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Додайте до цибулі. 4. Всипте чебрець і три склянки бульйону. Перемішайте і доведіть до кипіння на швидкому вогні. 5. Варіть суп до готовності цвітної капусти. 6. Додайте подрібнений базилік, квасоля і приготовані галушки. Варіть, поки галушки НЕ вспивут і стануть м'якими. Посоліть за смаком. Пісний суп з галушками готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Гарніри Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Пісний суп з галушками - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Пісний суп з галушками в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 138