Юшка з окуняЧас приготування: 40 хв Юшку з окуня ви зваріть за півгодини. Ще хвилин 15 піде на патрання риби і різання овочів. Бульйон вийде насиченим, а рибка - ніжною. За таким же принципом вариться юшка і з іншою рибою. Опис приготування: Юшка - дуже просте у приготуванні блюдо. Найскладніше - чистка риби, а за рештою справа не стане. Можна юшку процідити, вірніше, перший бульйон, і на його основі варити суп з овочами. Але справжня вуха найчастіше готується прямо на березі озера, в казані на вогнищі, зазвичай навіть без наявності шумівки. Як приготувати юшку з окуня? 1. Окуня почистіть, попатраєте, відріжте голову. Тіло поріжте на шматки виберіть кістки. Раджу звернути рибу в марлю. І бульйон буде чистим, і філе збереже свою форму. Хоча це і необов'язково. 2. Рибу викладіть в каструлю, залийте водою. 3. Лук почистіть і розріжте на 4 частини, додайте в каструлю. 4. Моркву очистіть і наріжте великими брусочками, також кидайте в каструлю. 5. Крупно нарізаний корінь петрушки, сіль, лавровий лист викладіть до отсальним інгредієнтів. 6. Доведіть юшку до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного і варіть протягом 30 хвилин. Періодично знімайте піну 7. Виберіть з юшки зайві інгредієнти (риб'ячу голову, кістки) і подавайте. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Окунь Блюдо: Супи/Юшка Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Юшка з окуня в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Юшка з окуня, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 103