Торт з йогуртуЧас приготування: 1 ч. 50 хв Простий рецепт приготування смачного торта на основі йогурту. Французька кухня. Опис приготування: Розігрійте духовку до 180 °. Змастіть форму для випічки маслом. Збийте йогурт, оливкову олію, цукор, яйця і ваніль. Додайте борошно, порошок для випічки, соду, сіль, мускатний горіх і перемішайте, щоб не було грудок. Залити тісто у форму для випічки, випікати протягом 40-50 хвилин. Після чого, дайте торту охолонути на хвилин 10, до видалення з форми. Торт подавати до столу теплим або кімнатної температури. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Йогурт Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Торт з йогурту будинки. У вас напевно вийде смачний Торт з йогурту raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Торт з йогурту в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 88