Млинці заварні![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування заварних млинців на кефірі. Опис приготування: Для приготування млинців бажано брати кефір жирністю не менше 3,2%. Приготування: Перемішати в каструлі кефір, яйця, сіль і цукор. Нагріти, постійно помішуючи, до 60 градусів. Зняти з вогню і додати просіяне борошно. Тісто має по консистенції нагадувати тісто для оладок. Розмішати соду в склянці окропу і додати в тісто. Додати рослинне масло і перемішати. Дати тісту постояти 30-40 хвилин. Розігріти рослинну олію в сковороді. За допомогою ополоника вилити тісто в сковороду і смажити з обох боків до рум'яного кольору. Готові млинці викласти на тарілку, змащуючи шматочком вершкового масла. Щоб зберегти млинці теплими, помістіть їх в духовку, розігріту до 100 градусів. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Млинці заварні будинки. У вас напевно вийде смачний Млинці заварні raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Млинці заварні в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 317