Бельгійські вафлі з чорничним соусомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування бельгійських вафель із гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. Опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Вафлі Географія кухні: Країни Європи/Бельгійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Бельгійські вафлі з чорничним соусом 1. Насипати дріжджі і 1 столову ложку цукру в миску. Налити 1/2 чашки теплої води. Перемішати і дати постояти до утворення піни, близько 8 хвилин. 2. Додати молоко, вершкове масло, борошно, а потім збити до однорідної маси. Накрити миску поліетиленовою плівкою і дати піднятися в ніч при кімнатній температурі (для злегка кислуватих вафель) або в холодильнику (для солодких вафель). 3. Вранці розігріти духовку до 93 градусів і розмістити 6 тарілок на деку. Розігріти вафельницю. Додати яйця, соду, сіль і ванільний екстракт в тісто, збити до однорідної маси. 4. Скропити вафельницю маслом в спреї. Вилити 3/4-1 чашку тесту на гарячу вафельницю. 5. Смажити, поки вафля добре не підрум'яниться, від 4 до 5 хвилин. Викласти готову вафлю на тарілку на деку в духовку. Повторити з рештою тестом. 6. Між тим, в невеликій мисці змішати решту 2 столові ложки цукру і корицю. Нагріти чорницю в каструлі на середньому вогні. Додати цукор, трохи води і кукурудзяний крохмаль. Готувати, час від часу помішуючи, поки соус не загусне. Це займає менше 10 хвилин. 7. Полити вафлі чорничним соусом і подавати з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Бельгійські вафлі з чорничним соусом raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Бельгійські вафлі з чорничним соусом можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 93