Гарбузовий кексЧас приготування: 1 ч. 40 хв Рецепт приготування гарбузового кексу. Усередині гарбузовий кекс жовтий, а виходить розсипчастим і ніжним. Опис приготування: Після приготування гарбузового кексу він навіть на наступний день залишається свіжим, і не черствіє. Виходить дуже і дуже смачним. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Кекси Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Гарбузовий кекс 1. Гарбуз очищаємо від шкірки і великими кубиками її нарізаємо. Загорнемо все в фольгу, і для м'якості запекти в духовці. Так само можна відварювати у воді. Потім воду злити. Наріжемо ще трохи гарбуза. 2. Гарбуз розминаємо виделкою в пюре. Можна додавати трохи води (якщо суха гарбуз). Консистенція повинна вийти дитячого пюре. 3. Яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і збиваємо міксером. Додамо сюди масло і пюре з гарбуза. Збиваємо знову. 4. Додамо борошна, мускатний горіх, запашний перець, гвоздику, корицю, цедру апельсина або лимона, розпушувач і сіль. Всі збиваємо. Тепер додамо гарбуз, нарізану маленькими кубиками. Ложкою перемішаємо. 5. Маслом змажемо форму для запікання. Потім у неї викладаємо тісто. Відправляємо в розігріту духовку (температура 180 градусів), запікаємо до готовності. 6. Потім виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути, розрізаємо і подаємо. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Гарбузовий кекс самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Гарбузовий кекс - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 235