Крохмальні млинці![]() Час приготування: 20 хв Крохмальні млинці виходять дуже тонкими, тому їх дуже зручно фарширувати улюбленої начинкою. Смак забутого дитинства. Рецепт для тих, хто не знає, як приготувати крохмальні млинчики. Опис приготування: Рецепт приготування крохмальних млинчиків: 1. Молоко і яйця заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Добре перемішати молоко з яйцями. 2. Додати туди масло, сіль, цукор і крохмаль. Крохмаль в молоці не розчиняється, і частинки крохмалю будуть плавати в ньому у вигляді суспензії. Не треба цього боятися. Тісто вийде дуже рідким і не в'язким. Але коли тісто виливається на гарячу сковороду, воно загусає. 3. Обсмажуємо млинчики до готовності традиційним способом - на сковороді з обох сторін по 2-3 хвилини. Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/Ситний сніданок/Для дітей/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Молочні продукти/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Крохмальні млинці своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Крохмальні млинці прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 117