Тісто для курника на маргариніЧас приготування: 40 хв Тісто для курника на маргарині робиться швидше, ніж тісто дріжджове на опарі і тому я часто використовую цей рецепт, коли треба швидше сфабрикувати пиріг. Спробуйте і ви. Опис приготування: Тісто для курника на маргарині виходить несолодким, пісочним. Воно дуже ніжне і просто тане в роті, коли пиріг буде готовий. Щоб все вийшло дійсно вдало і правильно, дотримуйтесь всім моїм рекомендаціям з приготування тіста для курника на маргарині. Тож почнемо: 1. Борошно треба просеем через дрібне сито. 2. Потім змішати з борошном розпушувач тіста. 3. Відокремити жовтки від білків від двох яєць. Використовуємо тільки жовтки. 4. Тепер жовтки необхідно розтерти з цукром, сіллю, содою і размягчнним маргарином. 5. Коли суміш стане жовтого кольору, однорідної консистенції, влити туди жирне молоко і добре все розмішати. 6. Поступово розмішуючи додаємо в суміш борошно з розпушувачем. 7. Замішуємо досить круте тісто. Воно повинно добре відставати від рук і стати еластичним. 8. Тепер тісто треба обов'язково покласти в холодильник на 20 хвилин. Після цього воно готове для формування курника! Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Курник Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Тісто для курника на маргарині - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Тісто для курника на маргарині у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 43