Пиріжки з лівером в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв У дитинстві я лівер не любила. Зате зараз часто печу пиріжки з лівером в духовці і мені дуже подобається. Діти мої речі теж не відмовляються і їдять їх із задоволенням. Спробуйте і ви теж. Опис приготування: Такі пиріжки з лівером в духовці печуться дуже швидко, якщо фарш вже готовий. Пиріжки виходять з тоненькою красивою скоринкою, яка просто тане в роті. Пиріжки з лівером дуже смачно їсти відразу гарячими з бульйоном або просто з чаєм. Вони так само хороші як закусочний варіант. Тут я докладно описую як приготувати пиріжки з лівером в духовці. Пропоную і вам це зробити. Залишитеся задоволені! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Як приготувати Пиріжки з лівером в духовці Тельбухи моєму, очищаємо від плівки. Варимо на середньому вогні хвилин 40. Трохи охолоджуємо м'ясо і прокручуємо через м'ясорубку або в комбайні. Смажимо з цибулею. Солимо і перчимо до смаку. Можна додати зелень. Розморожуємо готове листкове тісто. Вирізаємо спеціальним пристосуванням або просто склянкою гуртки. У центр гуртка кладемо фарш. Защипуємо пиріжки руками або за допомогою все того ж пристосування. Викладаємо пиріжки на деко, вистелений пекарської папером, змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку 200 градусів на 15-20 хвилин. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Пиріжки з лівером в духовці raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Пиріжки з лівером в духовці можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 449