Пиріжки з родзинкамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Я дуже люблю родзинки в будь-якому вигляді. Нещодавно спробувала спекти пиріжки з родзинками і мені дуже сподобалася така начинка. Вона не випливає, а пиріжки виходять дуже ніжними і смачними. Спробуйте! Опис приготування: Пиріжки з родзинками виходять дуже рум'яними й смачними. Начинка в міру солодка, тому що ми не додаємо туди зайвого цукру і не випливає. Дуже смачно їсти такі пиріжки з родзинками з гарячим чаєм або молоком. Зручно давати їх в школу дитині. Наводжу докладний рецепт як спекти пиріжки з родзинками. Пробуйте! Призначення: На обід/Для дітей Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Пиріжки з родзинками Ізюм перебираємо, промиваємо в теплій воді і відварюємо 5 хвилин. Проціджуємо і даємо просохнути. Готуємо дріжджове тісто без опарним способом. У теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо цукор і розтоплене масло. Додаємо борошно і замішуємо не дуже круте тісто. Ставимо в тепле місце, щоб збільшилася в два рази. Знову обминали і знову даємо піднятися. Тісто готове. Ділимо тісто на шматочки. Розкачуємо коржики. В середину кладемо одну столову ложку родзинок і формуємо пиріжок. Пиріжки викладаючи на змащене маслом деко, даємо расстояться, змащуємо збитим яйцем і запікаємо в духовці 200 градусів 25-30 хвилин до рум'яної скоринки. Пиріжки з родзинками готові! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Пиріжки з родзинками - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Пиріжки з родзинками в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Пиріжки з родзинками смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 155