Торт &Вацлавський&Час приготування: 11 ч. 0 хв Приготування цього чудесного торта відніме у вас досить багато часу. Але повірте, єто того варто. Вацлавський торт стане смачним прикрасою будь-якого святкового столу або вечірки. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування торта Вацлавській raquo ;. Сам процес готування можна розділити на три етапи. Для початку приготуйте бісквіт, потім потрібно зробити крем. Фінальним етапом буде прикраси торта. Якщо ви готуєте торт до певної дати, почніть приготування за пару днів, надалі ви зрозумієте чому потрібно так багато часу. До слова, випікати коржі потрібно відразу після приготування. Коли вони будуть готові, їм необхідно настоятися протягом 10 годин. Крем для прикраси можна забарвити буряковим соком, тоді він придбає ніжний рожевий відтінок. Так само заздалегідь подбайте про грильяжу. Вдалого приготування! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука/Яйця/Какао Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Країни Європи/Чеська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Торт Вацлавський Готуємо бісквіт. Відокремте жовтки від білків і збийте з цукром в густу масу. Білки збийте до піків. Додайте цукор, що залишився. Акуратно змішайте ложкою білки з жовтками. Змішайте всі сухі інгредієнти разом, потім акуратно просійте їх в яєчну суміш. Форму для запікання змастіть маслом і присипте борошном. Влийте яєчну масу. Випікаємо коржі в духовці, при температурі в 200 градусів, 25 хвилин. Тепер займіться кремом. У каструлю влийте 100мл молока, додайте цукор і доведіть до кипіння. Цукор повинен розчиниться. У молоко додайте крохмаль, перемішайте. Потім остудіть отриману масу. Збийте розм'якшене масло, поступово додаючи остиглий сироп з молока і крохмалю. Потім додайте коньяк і збийте ще раз. Бісквіт розріжте на 3 коржі. Розділіть крем на частини: по чверті крему піде на боки і верхню частину торта. Залишився крем змішайте з черешнею з компоту - їм ви будете промащувати коржі. Далі робимо все в такій послідовності: на нижній корж викладаємо крем, потім знову корж-крем-корж. Верхній корж і боки змастіть кремом і присипте подрібненим грильяжем. Верх прикрасьте рожевим кремом і шматочками грильяжу. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Торт Вацлавський raquo ;, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Торт Вацлавський - Смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 94