Мариновані огірки без оцтуЧас приготування: 3 днів. 0 год. 0 хв Мариновані огірки без оцту вимагають часу, але результат виходить чудовий! Огірки з цього рецепти виходять смачними. Рецепт дан на літрову баночку, в ній зручно солити маленькі плоди. Опис приготування: Мариновані огірки без оцту дуже смачні, проте дуже важливо брати засолювальні сорти огірків, щоб отримати хрусткі, тверді мариновані огірки без оцту. Спробуйте зробити разок огірки за цим рецептом і, можливо, рецепт маринованих огірків без оцту стане одним з ваших улюблених. Успіхів! Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Мариновані огірки без оцту Огірки помити, обрізати кінчики. Літрові банки вимити з содою. Щільно укласти огірки і приправи в банки. У чашці в окропі розчинити по одній ложці солі (для кожної літрової банки). Охолодити, залити в банки, долити до верху простою водою. Закрити нещільно кришкою і збовтати. Банки поставити на бродіння на 2-3 доби (на тарілочки, щоб не протікав розсіл), періодично збовтувати. Огірки повинні трохи пожовтіти і з'явитися приємний аромат. Розсіл злити в каструлю, довести до кипіння. Огірки в банках промити кип'ятком: залити окропом на 10 хвилин, злити. Залити маринадом, додати дрібку лимонки і перець. Закатати банки і укутати, щоб повільно остигає. Мариновані огірки без оцту - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Мариновані огірки без оцту в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 719