Буряк маринований на зимуЧас приготування: 30 хв Що тільки не маринують на зиму. Я, наприклад, дуже люблю буряк і з задоволенням і легкістю мариную її, хоча й потреби в цьому ніякої немає, адже вона цілий рік у вільному продажу. Опис приготування: Буряк маринований на зиму - дуже оригінальний спосіб зробити закачування естетичної та смачною. Насправді, буряк дуже люблю і намагаюся її готувати якомога частіше і найрізноманітнішим чином. Тут прийшло в голову зробити таку заготовку. Я додаю досить багато імбиру в закачування, тому що він надає особливий остренький присмак буряках, але додавати його не обов'язково, досвід підказує, що можна і без нього обійтися. Своїм кулінарним винаходом я залишилася дуже задоволена. Готую постійно і раджу вам спробувати, думаю сподобається;) Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Буряк маринований на зиму Тонкими пластинами нарізаємо імбир. Буряк моєму, очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими пластинами як і імбир. Повинна вийти ось така картина. У каструлю наливаємо 1 склянку води. Додаємо в каструлю імбир, сіль, цукор, оцет. Доводимо до кипіння. Розмішуємо, стежимо, щоб цукор повністю розчинилися. Додаємо буряк, чекаємо коли вона закипить, потім варимо ще 4 хвилини, після чого знімаємо її з вогню і накриваємо каструлю кришкою і даємо буряках охолонути до кімнатної температури. Потім буряк перекладаємо в стерилізовані банки. Потім банку щільно закриваємо кришкою і відправляємо настоюватися в холодильник. На наступний день можна вже їсти буряк. Після відкриття банки зберігається буряк 2 тижні. Гідно оцінити Буряк маринований на зиму ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Буряк маринований на зиму, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1072