Солоні лисичкиЧас приготування: 25 дн. 0 год. 0 хв Солоні лисички здатні прикрасити будь холодне і гаряче блюдо. Їх використовують як основу для соусів, додають в гасіння, більше того, це - чудова закуска під горілочку. На засолення піде близько місяця. Опис приготування: Простий рецепт приготування солоних лисичок такий: 1. Лисички очистіть і, якщо треба, промийте. 2. Поставте каструлю з водою на вогонь, посоліть, доведіть до кипіння і додайте гриби. Варіть їх протягом 15 хвилин. 3. Відкиньте лисички на друшляк, потім промийте в холодній воді. 4. Очистіть часник і подрібніть часточки. 5. По дну великий каструлю розподіліть пару ложок солі, зверху - бажану кількість часнику і гриби капелюшками вниз. Лисички знову засипте сіллю, часником і викладіть наступний шар. Повторюйте процедуру, поки лисички не закінчаться. 6. Виклавши всі гриби, натиснете їх тарілкою (вона повинна покривати всю поверхню лисичок), зверху покладіть гніт. Лисички під гнітом тримайте протягом 25-30 днів. Якщо по закінченню декількох днів або тижнів лисички не покриті розсолом, то гриби слід натиснути більш важким гнітом. Готові солоні лисички зберігайте в холодильнику. Смачного! Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Солоні лисички. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Солоні лисички в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 71