Яблучний джемЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пропоную дуже простий рецепт яблучного джему. Такий яблучний джем можна приготувати з своїх яблук протягом 60 хвилин. Опис приготування: Яблучний джем - дуже простий рецепт, який не вимагає особливих зусиль або спеціальних інгредієнтів. Єдине, що не вказано - під час варіння джему, в каструлю можна додавати лимонну цедру, або корицю, або те й інше - на ваш смак і розсуд! Бажаю удачі! Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Джеми Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-9 Як приготувати Яблучний джем Гарненько моєму яблука. Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці. В цей же час ставимо варитися цукровий сироп. Після того як сироп закипів, додаємо в нього пюре з яблук. Варимо близько години на середньому вогні, періодично помішуючи. Під час варіння джем стане більш густим. Після години варіння, залишимо його остудити, потім виллємо в банку. Вийде щось близько 700 грам яблучного джему. Зберігати джем в холодильнику. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Яблучний джем - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Яблучний джем у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 306