Варення з мандаринівЧас приготування: 50 хв Варення з мандаринів - це варення яскравого, красивого кольору і смаку! Для його приготування не потребує багато сил і часу. Все дуже легко і просто! Знайомтеся! Опис приготування: Варення з мандаринів - смачне варення, солодкість якого ви можете регулювати самостійно. Якщо ви бажаєте отримати більш фруктовий смак варення з мандаринів, то беріть пропорцію 1: 3. Одна частина цукру на три частини фруктів. Якщо віддаєте перевагу класичний варіант варення, то беріть цукру і мандаринів 1: 1. Бажаю удачі! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Фрукти/Мандарин Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Північна і Південна Америка Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Варення з мандаринів Мандарини помити, очистити від шкірки, видалити білі прожилки. Розділити на часточки і нарізати маленькими шматочками. У каструлю скласти натерту цедру і нарізану м'якоть мандаринів. Залити водою близько 1-2 склянок, щільно закрити кришкою і варити на середньому вогні близько 40 хвилин, поки цедра не стане м'якою. Через 30 хвилин у каструлю додати цукор, варити ще 10 хвилин, потім зняти з вогню, дати варенню охолонути, перемішати вміст і подрібнити блендером. Варення розлити по банках, закрити і зберігати в холодильнику. Варення з мандаринів - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Варення з мандаринів в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 509