Мариновані баклажани по-татарськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Баклажан - абсолютно приголомшливий овоч, з якого можна приготувати масу цікавих страв. Пропоную вам рецепт баклажанів? маринованих по-татарськи. Виходить дуже ситно і смачно! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маринованих баклажанів по-татарськи. Баклажани слід марнувати два дні, потім їх можна діставати з холодильника. При подачі на стіл, баклажани нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо маслом і прикрашаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Маринування/Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Татарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Мариновані баклажани по-татарськи Ретельно промиваємо всі овочі. Морква і часник очищаємо. Баклажани поріжте середніми шматочками. Тепер потрібно відварити баклажани в киплячій підсоленій воді, варимо майже до готовності. Дрібно наріжте часник, петрушку і кріп. Моркву натріть на тертці. Змішайте все в одній ємності. У кожному шматочку баклажана зробіть поздовжній розріз, всередину покладіть овочеву начинку. Потім фаршировані овочами баклажани викладіть у стерилізовану баночку. Маринад готується з води, солі та оцту. Потім в баночку кладемо кілька горошин перчика, а зверху заливаємо маринадом. Закриваємо кришкою, даємо охолонути і ставимо в холодильник. Через 2 дні баклажани готові! Смачного! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Мариновані баклажани по-татарськи, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Мариновані баклажани по-татарськи - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 272