Малинове варення рідкеЧас приготування: 40 хв Хто хоче дізнатися, як зробити малинове варення рідке, тобто ідеальне для тих, хто варення додає в чай, то цей рецепт вам точно сподобається! Варення - солодке, тягуче, ароматне та рідке! Опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати малинове варення рідке, але солодке і смачне, то цей рецепт як раз для вас! Тут є секрет - чим менше цукру, тим більше рідким вийде варення і прозорим сироп. А вживати таке малинове варення рідке в домашніх умовах найкраще як ліки або простого доповнення до вечірнього чаю. Удачі! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Малина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Малинове варення рідке 1. Підготуємо інгредієнти. Малину очищаємо від дрібного сміття, але не моєму. 2. Засипаємо ягоди цукром і залишимо постояти, поки ягоди не пустять сік. 3. Ставимо миску на середній вогонь і варимо 15 хвилин, помішуючи. 4. Якщо хочете, щоб довше зберігалося - варення потрібно остудити, і потім ще раз довести до кипіння. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Малинове варення рідке. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Малинове варення рідке в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 262