Баклажани, запечені з помідорами з сиромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ви повинні спробувати! Проста технологія, мінімум зусиль - і Ви майстер закусок. Рецепт баклажанів, запечених з помідорами і сиром - до вашої уваги. Опис приготування: Сьогодні я розповім і покажу вам, як готувати дуже просту закуску всього з декількох простих інгредієнтів - як готувати баклажани, запечені з сиром і помідорами. Якщо у вас є хороші свіжі баклажани і помідори, то візьміть сиру і готуйте. Вам не може не сподобатися. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Баклажани, запечені з помідорами з сиром 1. Товстими кружечками наріжте баклажани. 2. Гарненько посоліть. Щоб баклажани були гіркими - залиште їх ненадовго, потім змийте сіль водою. 3. Також наріжте помідори. 4. Часник необхідно подрібнити (скористайтеся чеснокодавку або ножем). 5. Натріть сир. 6. Баклажани кружечки натріть часником. 7. 7. Тепер додайте часнику на ваше майбутнє блюдо. 8. черга помідорів. 9. Нарешті, посипте сиром, запікайте півгодини (180 градусів). Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Баклажани, запечені з помідорами з сиром самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Баклажани, запечені з помідорами з сиром - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 387