Рагу з рижиківЧас приготування: 50 хв Природа щедро обдарувала рижиків харчовими компонентами, за які так цінуються гриби. Крім того, рижики засвоюються організмом краще, ніж інші гриби. Готуємо рагу з рижиків - дуже смачна страва. Опис приготування: Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисна страва! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось поскладніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, які відмовилися від м'яса. Рецепт рагу з рижиків наступний: 1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками. 2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким. 3. Потім нарізаємо рижики. 4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі. 5. Збиваємо борошно із сметаною. 6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчимо. Все перемішуємо. 7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів. 8. Наше рагу з рижиків готово! Для його прикраси використовуємо дрібно нарубану зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Рижики Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Рагу з рижиків. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Рагу з рижиків у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 465