Тісто на галушкиЧас приготування: 30 хв Хочете приготувати смачні і м'які галушки? Давайте приготуємо для них чудове тісто. Опис приготування: Галушки - це ситно, галушки - це смачно. Подавати їх можна і до супів, і до борщів, і з м'ясом, і зі сметаною. Дітки, ті взагалі просто з варенням їх лопають. Хочете приготувати галушки, але не знаєте як приготувати тісто для галушок? Поділюся з вами простим рецептом тіста для галушок. З такого тесту вийдуть пишні і м'які галушки. А робити тісто зовсім нескладно, дивіться самі. 1. Просіваємо в миску борошно і додаємо в неї соду, сіль і цукор. Добре перемішуємо. 2. Забиваємо в борошно яйце і вливаємо кефір кімнатної температури. 3. Замішуємо тісто. Воно повинно бути гладким, але м'якше, ніж на пельмені. 4. Накриваємо тісто і залишаємо хвилин на 15 дозрівати. Після цього можна братися за приготування галушок. Робити галушки можна різної форми - нарізати на смужки і ромбики, просто відщипувати шматочки, ліпити вушка raquo ;. Залучіть до цього процесу дітей - у них фантазія працює добре і потім вони із задоволенням будуть їсти свої вироби :) Основний інгредієнт: Борошно і тісто Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Тісто на галушки - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Тісто на галушки в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 183