Дубовики з картоплеюЧас приготування: 45 хв Дубовики з картоплею - дуже смачне блюдо! Дубовики - родичі боровиків, тому і смак, і увазі них - благородні. Ці гриби потрібно обов'язково перед смаженням відварити, тому в сирому вигляді вони небезпечні. Опис приготування: Дубовики відмінно підходять для маринування і сушки. Головне, після чищення їх відварити і воду злити. При смаженні Дубовик зі сметаною також спочатку гриби відваримо. Потім обсмажити з цибулькою і кмином. Картоплю пропоную готувати окремо, щоб не вийшла картопляно-грибна каша. Картоплю можна відварити, обсмажити або зробити пюре. Отже, як приготувати дубовики з картоплею? 1. Дубовики почистіть, обріжте ніжки, промийте. 2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте. 3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками. 4. Картоплю почистіть, промийте і наріжте брусочками. 5. Відварені дубовики наріжте шматочками. 6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин. 7. Картопля підсмажте на олії, посоліть і поперчіть. 8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте. Дубовики з картоплею готові! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гриби/Дубовики Блюдо: Гарячі страви Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Дубовики з картоплею вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Дубовики з картоплею, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 67