М'ясо тушковане з кабачкамиЧас приготування: 3 ч. 0 хв М'ясо тушковане з кабачками дуже просто приготувати. Я люблю готувати страви, коли потрібно всі продукти завантажити і просто чекати, коли з-під кришки піде прекрасний аромат. І ласкаво прошу до столу! Опис приготування: М'ясо тушковане з кабачками готується не менше трьох годин. Причому сильний вогонь використовуйте тільки на самому початку, щоб довести воду з м'ясом до кипіння. А потім йде процес повільного гасіння та уварювання. При готовності овочів дістаньте шумівкою їх з каструлі, а м'ясу дайте згасити годину, півтори самостійно. Потім додайте назад овочі і покладіть томат. Я ще люблю використовувати дрібно порізану зелень. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Яловичина/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати М'ясо тушковане з кабачками М'ясо нарізати на шматки і помістити в каструлю. Додати воду, варити 10 хвилин. Додати кабачки і сіль. Варити на слабкому вогні. Коли кабачки стануть ніжними додати цибулю. Додати шматочки помідорів. Готові овочі витягніть з каструлі і злегка остудивши відправте в блендер. Поверніть подрібнені овочі в каструлю. Додайте томатну пасту і варіть на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким. Подайте м'ясо тушковане з кабачками з відвареною картоплею. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - М'ясо тушковане з кабачками. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити М'ясо тушковане з кабачками ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 46