Фарш з томатною пастою![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Фарш з томатною пастою можна вважати і самостійною стравою на любителя, і соусом. Гострота і пряність припадуть до смаку темпераментним і гарячим людям. Опис приготування: Простий рецепт фаршу з томатною пастою: 1. Фарш для цього блюда підійде будь - свинячий або яловичий, з жиром або без. Фарш смажимо на сковороді на середньому вогні для рівномірного приготування близько 15 хвилин. Потім ненадовго переставляємо на сильний вогонь для створення хрусткої скоринки. 2. Нарізаємо дві великі цибулини півкільцями, ретельно поділяємо. Натираємо одну моркву на середній тертці. Змішуємо цибулю, моркву і фарш. Продовжуємо жарку 5 хвилин під закритою кришкою. 3. Настав час додати томатну пасту. Однак тут слід зазначити ряд нюансів. a. якщо паста густа і гостра, кладемо 2 столові ложки і доливаємо додатково 1 склянку води; b. якщо паста м'яка за смаком і напіврідка - викладаємо 3 столові ложки, додатково спеції (мелений чорний перець, червоний перець, сіль, часник тощо), доливаємо півсклянки води. На цьому ж етапі ми ретельно перемішуємо вміст сковорідки, підсилюємо вогонь і залишаємо масу гаситися на 20 - 25 хвилин. 4. Залежно від необхідної консистенції випаровуємо певне кількості вологи і подаємо на стіл в гарячому вигляді як самостійну страву, або гарнір до картоплі, макаронів, гречаній каші. Фарш з томатною пастою зігріє вас в холодний вечір, додасть енергії та бадьорості і приємно здивує своїм смаком. Сподіваюся, рецепт фаршу з томатною пастою вам сподобався;) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Соуси/Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 - 3 Спробуйте приготувати Фарш з томатною пастою в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Фарш з томатною пастою можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 113