Підосичники у вершковому соусіЧас приготування: 30 хв Для любителів смажених грибів пропоную рецепт красноголовців у вершковому соусі. Блюдо виходить надзвичайно ніжним і смачним. Відмінно підходить до святкового столу! Опис приготування: Вершковий соус надає грибам ніжний кремовий відтінок. Приготування цієї страви займе у вас від 30 до 40 хвилин. Все що потрібно - це підсмажити підосичники з цибулею, додати вершків, борошна та спецій. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Красноголовці у вершковому соусі 1. Насамперед підосичники потрібно ретельно вимити під проточною водою, зрізати пошкоджені місця. Потім треба відварити гриби протягом хвилин 20 в підсоленій воді (за бажанням). У цьому випадку бульйон не виливайте. 2. Дрібно наріжте гриби, і капелюшки та ніжки. 3. Після обсмажуємо на вершковому маслі дрібно нашатковану цибулину до золотистого кольору. Туди ж додаємо підосичники, злегка підрум'янюємо і їх. 4. У сковороду додаємо вершки і склянка води (або бульйону). Залишаємо готується під кришкою на маленькому вогні протягом 5 хвилин. 5. Окремо підсушуємо на іншій сковороді дві ст. ложки борошна, постійно помішувати, до тих пір, поки вона не стане кремового кольору. Солимо соус, додаємо решту борошна, перець і лавровий лист, трьом на тертці мускатний горіх, тушкуємо під кришкою ще хвилини три. Страва готова! Раджу подавати з картоплею. Смачного! Перед вами простий рецепт приготування Красноголовці у вершковому соусі. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Красноголовці у вершковому соусі. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Красноголовці у вершковому соусі. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36