Курка з розмарином, часником і апельсинамиЧас приготування: 1 ч. 40 хв Рецепт приготування курки з часником, розмарином і апельсинами. Перед запіканням курку змастити сумішшю з розмарину і оливкового масла. Опис приготування: Для гарніру до даного блюда добре запекти скибочки картоплі і апельсина. До курки можна подавати будь-який соус, який Вам більше до смаку. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Курка з розмарином, часником і апельсинами 1. Промиваємо курку, зробимо на шкірі невеликий надріз, візьмемо зубчики часнику, поріжемо їх шайбочками і під курячу шкіру акуратно їх підкладемо, рівномірно розподіляючи по всій курці. 2. Свіжий розмарин дрібно нарізаємо, змішуємо з оливковою олією. Додаємо щіпку чорного перцю і солі, все перемішуємо. 3. Уздовж хребта розрізаємо курку і розпластаного її на дошці (майже курча тапак). Половиною розмаринової сумішшю гарненько змащуємо, і укладаємо на лист змащений маслом. Можна в рукав для запікання. Хвилин на 50 відправляємо в духовку, при температурі 250 градусів. 4. Апельсин нарізаємо півкільцями, дістаємо курку, покриваємо її шматочками апельсина і ще хвилин 30 запікаємо. 5. Приготуємо гарнір. Очисти картоплю, на 6-8 частин розрізаємо кожну картоплину, перемішуємо з залишилася розмаринової сумішшю і укладаємо на деко змащений маслом. Під курку поставимо деко з картоплею (у той самий час, коли клали апельсини). Коли буде готова курка, її виймаємо, а температуру в духовці робимо 250 градусів і піднімаємо вище лист з картоплею. 6. Готову картоплю викладаємо на блюдо, курку кладемо зверху. Подаємо зі свіжими овочами. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Курка з розмарином, часником і апельсинами - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Курка з розмарином, часником і апельсинами в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 41