Свинина з грибами і картоплеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей рецепт запеченої у фользі свинини прийдеться всім до смаку! Опис приготування: Гриби необхідно почистити і нарізати тонкими пластинками. Свинину також необхідно нарізати - шматками товщиною близько 1 см, і відбити. Картоплю очистити і нарізати тонкими кільцями - поперек картоплини. Цибуля повинен бути нарізаний півкільцями. Далі на фольгу потрібно викласти шматочок м'яса, посоливши його при цьому. Поверх нього - гриби, а третім шаром - цибулю. На цибулю покласти картоплю і потім ще раз посолити і поперчити. Загорнути у фольгу. Так проробити з кожним шматочком м'яса. Запікати необхідно протягом 1 години при температурі 180 градусів. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Свинина з грибами і картоплею будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Свинина з грибами і картоплею - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Свинина з грибами і картоплею все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 29