Паста з курячим філеЧас приготування: 1 ч. 0 хв Дуже простий і смачний рецепт приготування пасти з куркою, цибулею, часником, помідорами, сиром і зеленню. Опис приготування: Замість пасти Лінгвіні ви можете використовувати будь-яку пасту або спагетті. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Макарони Блюдо: Гарячі страви/Паста Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Паста з курячим філе 1. У каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності. Розділити куряче філе на невеликі шматочки. 2. Нагріти велику сковороду, налити оливкову олію, потім додати половину нарізаного м'яса. Смажити 1-2 хвилини з кожного боку до коричневого кольору. Повторити з залишилася половиною м'яса. Відкласти приготовлену курку в сторону. 3. Додати оливкове масло на гарячу сковороду і викласти подрібнені цибулю і часник, перемішати. Додати вино (або курячий бульйон). Варити, поки рідина не зменшиться наполовину. 4. Додати 2 банки подрібнених помідорів і перемішати до однорідності. Додати сіль і перець за смаком, дрібку цукру. Зменшити вогонь і варити 15 хвилин. 5. Додати курку і продовжити варити ще 15 хвилин. До кінця варіння додати нарізану зелень, перемішати. 6. Викласти макарони на блюдо або у велику миску і залити приготовленим соусом. Посипати тертим сиром Пармезан і подавати. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Паста з курячим філе - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Паста з курячим філе в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 63